Младият страж на Левски Димитър Шейтанов коментира, че се стреми да стигне високо ниво във футбола. Вратарят се появи в игра за „сините“ през втората част на контролата с Тимишоара в Анталия. Софиянци постигнаха успех с 2:1, а 16-годишният вратар сподели още, че получава подкрепа от баща си Георги Шейтанов.

„Чувствам се добре. Благодаря на треньора, че ми гласува това доверие. Аз ще продължавам да работя. Не съм напълно готов за предизвикателствата на мъжкия футбол, но се стремя да достигна възможно най-високо ниво“, започна юношата.

„Баща ми винаги ме подкрепя и насърчава и иска да постигна повече от това, което той е постигнал. След първия ми мач, той ми честити и ми пожела много успехи занапред със синята фланелка и да продължавам да съм сериозен, както до сега“.

„Йоргачевич винаги ми помага. Той е много силен вратар. Не мога да кажа дали се виждам титуляр. Времето ще го покаже“, продължи Шейтанов.

„По различно е в мъжкия футбол, сравнено с юношеския. По-бърз е футболът. Със сигурност е предизвикателство и е по-различно“, обясни за финал Шейтанов.  


Валентин Грънчаров, специален пратеник на Дарик радио в Анталия


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS