Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев сподели след победата с 2:1 над Поли Тимишоара в контролна среща, че тимът ще се старае да създава повече офанзива в играта си, в сравнение с изминалите срещи.

„Имаше динамика в нашите действия през първото полувреме, в сравнение с предишния мач. Създадоха някои добри ситуации за гол, вкараха. През второто, като цяло, се загуби динамиката, но в дефанзивен план се справиха, защото съперникът не успя да достигне до ситуации, в които да ни затруднят“, сподели Стоев пред официалния тв канал на клуба.

„Твърде рано е, затова са контролите - постепенно отборът да синхронизира действията си. Все още имаме неща, които да чистим от нашата игра - да съумеем да създадем повече офанзива в нашите действия, за да създаваме повече ситуации и да реализираме“, каза още треньорът на Левски.

„Напълно възможно е Джъстин Менголо още в контролата срещу Бърно да го видите, да запише игрови минути. След това да натрупа повече игрово време, за да е готов за първия мач“, завърши наставникът.

Както вече стана ясно първият официален мач за 2016 година на Левски ще бъде на 21 февруари срещу Лудогорец. Повече за програмата на А група можете да видите ТУК!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS