Футболистът на Берое Давид Каядо заяви, че всички в отбора ще бъдат достатъчно мотивирани, за да спечелят в предстоящия мач срещу Левски.

„Започнахме много добре първото полувреме срещу Локомотив Пловдив. Започнахме агресивно и показахме на всички, че искаме да спечелим този мач, че имаме отбор да го направим. Вкарахме два гола през първото полувреме и това беше много важно за мотивацията ни. Мисля, че направихме много добър мач срещу Локомотив Пловдив”, коментира португалецът.

„Левски е голям отбор. В големи мачове не ни трябва специална мотивация или да говорим повече за Левски или Берое. Това е голям мач и всички ще сме мотивирани да спечелим и покажем най-доброто от себе си. Най-важно е да се представим добре и ще се опитаме да победим”, добави футболистът на Берое.

„Да, можем отново да победим. В добър момент сме. Ние сме силен отбор. Мачът с ЦСКА не беше най-добрия ни, но срещу Левски имаме огромна мотивация. Те не са в най-добрия си период, но имат добри игачи. Най-важното е че ние искаме да спечелим мача”, каза още Давид Каядо.