Нападателят на Берое Венцислав Христов заяви, че победата над Локомотив Пловдив ще даде по-голямо самочувствие на отбора за предстоящия мач срещу Левски, който е през следващия уикенд.

„През целия мач срещу Локомотив Пловдив бяхме по-добрия отбор. Най-важното е че победихме без да допуснем гол. Това ще ни даде самочувствие с оглед на предстощия мач с Левски”, коментира Христов.

„Мисля, че като цяло до първия гол бяхме малко по-напрегнати. След него играта ни потръгна и с вкарването на третия гол мисля, че всичко в мача беше решено. Трябва да съжаляваме, че не вкарахме и още попадения”, добави нападателят.

„Радвам се, че сме оставили добри впечатления. Нашият отбор си знае възможностите и всеки мач се радава на максимума. Някой път се получава, а друг път – не. Днес стана, за което се радваме. Успяхме да победим категорично”, продължи футболистът на Берое.

„Ако победим Левски вече можем да говорим за градация. Една победа не е градация. Няма драматични сблъсъци и всеки мач играем за 3 точки”, каза още Венцислав Христов.