Футболистът на Левски Даниел Димов бе крайно ядосан от загубата на „сините“ от Черно море с 1:2. Димов заяви емоционално, че ако един футболист не е мъж и ако не е способен да се „сбие“, няма как да победи. Освен това, Димов сподели, че не може да приема загубите за нещо нормално, като допълни, че по начина, по който Левски играе напоследък, заприличва на провинциален отбор.

„Определено смятам, че не заслужавахме победата. Такива мачове, на такива терени, се печелят с битка и мъжество. Ние не показахме тези качества и закономерно загубихме. Поздравявам отбора на Черно море, както и треньора им. Ние трябва да намерим начин да се вдигаме. Цяла седмица си говорим, че това е мач, в който трябва да се борим, да покажем мъжество. Ако не си мъж, ако не се сбиеш, няма как да победиш“, започна Димов.

„Колективът е добър. Тук футбол не може да се играе. Но ние не показахме мъжество. Левски стана като провинциален отбор и започва да приема загубите за нещо нормално. Аз обаче не мога да ги приема. Аз на терена излизам да побеждавам и ме яд за днес. Яд ме е, че не победихме“, каза още „синият играч“.

„Едно е какво мислим, а друго - какво показваме“, завърши Димов.