В ЦСКА са разочаровани от начина на разпределение на средствата от телевизионните права. Това разкри собственикът на "червените" Александър Томов на среща с феновете на "Българска армия". 

"Как може така Левски и Лудогорец да са основните фактори в българския футбол? Двама души да определят и да казват какво да се случва. Те си поделят парите от тв правата, докато останалите клубове обираме трохите."

"Просто не може двама души да управляват всичко. Повярвайте, ние ще се борим срещу това и няма да оставим така нещата", сподели Томов на срещата си с феновете. 

Той разкри и плановете за създаване на собствени медии, за да се спре със спекулациите по адрес на "червените". За целта обаче първо трябва да се съберат средства и да има достатъчно за оцеляването на клуба. 

"В момента обмисляме издаването на наш вестник, за да се спре по този начин бълването на лъжи по наш адрес. Но за целта трябва да се разраснат акционерите, защото за всичко трябват средства. Сами разбирате, че не може просто така да се започне."

"Може да пуснем и канал с наши мачове и събития. Но това са разходи, при това сериозни. Първият етап беше да спасим клуба, вторият е да натрупаме средства, а чак след това идва телевизията", сподели още Томов пред феновете.