Ръководството на ЦСКА скочи срещу евентуалната възможност голямото дерби на 16-ия кръг срещу Лудогорец да бъде ръководено от шуменския арбитър Станислав Тодоров. От съдийската комисия все още не са обявили назначенията за двубоите от следващия кръг. 

Въпреки това, днес се появиха слухове, че именно Тодоров ще бъде рефер на големия мач на "Армията". По-рано през деня феновете на "червените" изразиха позиция, че не го искат за арбитър на двубоя, а сега и от клуба се присъединиха към агитката си. 

В позицията на ЦСКА пише, че ако съдийската комисия назначи именно шуменеца за съдия на мача, столичани ще сметнат това за тенденция срещу тях. Недоволството на "червените" срещу него датира още от миналия шампионат. 

Тогава те останаха недоволни от отсъжданията му на мача с Черно море във Варна. От тогава Тодоров не е ръководил мачове на отбора. А ето и какво написаха от ЦСКА за евентуалното му назначение:

"Във връзка с появили се по-рано днес информации, както и след реакцията на нашите привърженици по отношение на евентуално назначение на Станислав Тодоров за главен съдия на предстоящия ни двубой с Лудогорец, категорично заявяваме следното:"

"ЦСКА потвърждава и държи на желанието ни като клуб, този рефер да не получава наряд за наш мач по никакъв повод. Готови сме да приемем всякакво друго назначение от страна на уважаваната от нас Съдийска комисия. В противен случай, ако Станислав Тодоров ръководи срещата ни в събота, ЦСКА ще приеме товa като тенденциозно решение", пише на сайта на клуба.