Финландският защитник на шампиона Лудогорец Теро Мантула не е наясно дали бъдещето му ще продължи да е свързано с разградчани. Той има договор до лятото, но е твърда резерва в плановете на наставника Георги Дерменджиев. 

С изявите си в миналото бранителят успя да си извоюва място дори в националния отбор на родината си и изигра два мача за скандинавците. Сега обаче се изявява предимно за втория отбор на "орлите" и не е картотекиран за мачовете от Шампионската лига. 

"Все още не съм разговарял с ръководството, защото си имам договор и го изпълнявам. Имам желание да играя и при това в първия отбор. Ако няма шанс това да се случи, може би ще трябва да се замисля за други опции."

"Ако не друго, ситуацията, в която съм в момента, ми показа, че съм изключително устойчив в психологически план и нещо, което ми дава увереност занапред", сподели Мантула пред медиите в родината си. 

Въпреки че на него не се разчита в Шампионската лига, той тръпне с останалите си съотборници за развоя на мачовете там и сподели, че е горд от постигнатото до момента от тях. Те са спечелили три точки, а срещу Реал Мадрид и Ливърпул бяха изключително близо до изненадата. 

"В момента само 21 момчета са в разширения списък и аз не съм сред тях. Въпреки това съм горд с тях и ги окуражавам възможно най-много. Последният ни мач в Шампионската лига беше най-слабият ни, паднахме с 0:4 от Базел."

"Но в другите бяхме много добри, за малко да изненадаме отбори като Реал Мадрид и Ливърпул. Мисля, че заслужавахме да вземем точки от тях, трябваше да сме поне с 5-6 точки. Но като цяло оценявам кампанията като успешна", сподели още защитникът.