Ръководството на ЦСКА е отпуснало на Левски 9000 билета за вечното дерби в събота. Това стана ясно на съвместна пресконференция на изпълнителните директори на двата клуба, съответно Александър Гарибов и Константин Баждеков.

По повод датата и часа на провеждане на мача „синият” шеф сподели че нищо не е пречило на БФС да премести срещата за петък, като се има в предвид какъв празник предстои и ще е трудно на полицията да охранява двубоя.

„С това свое решение от БФС можеше да избегне хабенето на нерви от страна и на двете ръководства и полицията. По-лесно е своевременно да се взимат решенията и да се мисли по-задълбочено във футболната централа”, заяви Константин Баждеков.

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Гарибов сподели, че трябва да се работи по въпроса с отпадането на квотите за билетите.

„Най-важното е доверието, а с принципа за разпределението на местата на стадиона доказваме точно обратното, че нямаме доверие на привържениците. От тук нататък трябва да мислим как лека по лека тези квоти да отпаднат”, заяви шефът на „армейците” по време обдъждането на кръгла маса "Топспор". 

От своя страна Константин Баждеков каза, че е желателно да се стигне до разбирателство между двата клуба и стадионът да се раздели на две, без значение кой е домакин и кой гост.

Прогнозирай ЦСКА - Левски тук!