Изпълнителният дирекетор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че единственото изискване от страна на клуба, за да бъдат предоставени акциите на ЦСКА Завинаги, е предоставянето на документи, които да удостоверят инвестициите направени от организацията.

Пред Нова телевизия шефът на „червените” обяви, че всички претенции на ЦСКА Завинаги са били удовлетворени и самият той дори не вижда проблем в създалата се ситуация.

„И аз не знам какво стана, нямам представа защо от ЦСКА Завинаги нападнаха клуба и ръководството на клуба. Бяхме се уговорили, че инвестицията, която е направена в игрищата да бъде платена от мажоритарния собственик във вид на акции. Тъй като те изявиха сума, че са инвестирали около 1200 000, аз поисках предварително да ми се достави документация, за да се приеме, че е такава сумата. След това да се пристъпи към съответното плащане. ЦСКА Завинаги искаха просто така, да подпиша сумата, а тя може да е по-малко, може и да е повече.”

„След това, в процеса на разговори, излезе една тяхна декларация, която много ме учуди. Смятам, че аз като изпълнителен директор следвам стриктно законите, и няма как да се подпише нещо, като предварително не се установи каква е сумата”, добави Тодоров.

„Те трябва да ми представят съответната документация, аз няма как да разбера каква е сумата. Това е единственият проблем и те го знаят много добре, ние се съгласихме на абсолютно всички техни условия – искаме терените да ползваме, искаме ВИП карти, искаме пана на стадиона, искаме етаж от стадиона, много неща поискаха и всичко им е дадено. Сега казах искаме и акции. Ние сме били готови. Но без документи няма как да се работи. Това не е е нито професионално, нито законно”, каза още Александър Тодоров.