Ръководството на ЦСКА организира специален форум, на който покани и феновете си от различните фракции, за да се дискутира бъдещето на клуба. "Червените" ще искат съвети от привържениците си за оцеляването занапред. 

На срещата с тях, която ще се проведе на 9 май в баскетболната зала на тима, ще присъстват и притежателите на мажоритарния пакет акции Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Те ще представят тригодишен план за развитието на клуба. 

Публикуваме съобщението от официалния сайт на ЦСКА: 

"Искаме да ви информираме, че на 09.05.2015г. в баскетболната зала на стадион "Българска армия" от 12:00ч. ще организираме дискусионен форум с феновете. Всички официални фен клубове и фракции на любимия отбор са поканени."

"Участието ще бъде на квотен принцип - по трима представители от всяка организация. Всички акционери в клуба също са поканени. На дискусията ще присъстват господата Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, които ще въведат привържениците детайлно в моментното финансово състояние на ЦСКА."

"Всички знаем в колко трудни времена се намира най-успешният български клуб, а вие феновете сте пример за най-страстните и обичащи клуба си привърженици, които не спират да го подкрепят по всякакви начини и навсякъде. Съдбата пожела да минем и през това и ще го направим заедно. Ще покажем на всички, че ЦСКА е по-жив от всякога!"

"На срещата господата Манджуков и Георгиев също така ще презентират своя план за развитие на клуба за следващите три години и ще представят своя екип." 

"Основната тема на дискусията ще бъде: "Как да помогнем на ЦСКА?". Умоляваме всички фенове да помислят и да дойдат заредени с ентусиазъм и конкретни идеи за спасението на нашия любим отбор. Нека отново и за пореден път да докажем, че феновете на ЦСКА сте без аналог в света. Вие сте институция!", написаха в сайта си "червените".