Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев не попадна в групата на тима за предстоящия мач с Берое в Стара Загора. Този двубой ще е повторен дебют за наставника Любо Пенев, но явно бившият национален селекционер е преценил да не вика 34-годишния защитник, защото той има травма от срещата с Литекс миналата седмица. 

Извън групата е и младокът Петър Витанов. Аут са още наказаният Борис Галчев и контузените Орелиен Жоаким, Маркиньос, Еденилсон Бергонси, Луис Соарес Платини и Максим Уваренко. 

В групата се завръща наказаният доскоро нигериец Стивън Сънди, както и измъчваният от травма Марио Бъркляча. Пенев е включил цели трима юноши на "червените" в групата. Това са Анатоли Господинов, Юлиян Чапаев и Александър Аспарухов. 

Ето групата от 19 играчи, която определи Пенев:

Якуб Дивиш, Анатоли Господинов, Венцислав Василев, Апостол Попов, Марин Оршулич, Александър Тунчев, Кристиан Супусепа, Юлиан Чапаев, Денис Причиненко, Пламен Крачунов, Тончи Кукоч, Стивън Сънди, Марио Бъркляча, Тони Силва, Неманя Милисавлевич, Жуан Фелипе, Иван Стоянов, Александър Аспарухов и Стефан Николич.

Иначе футболистите на ЦСКА проведоха следобедното си занимание на стадион "Българска армия", след което потеглиха в добро настроение за Стара Загора. Мачът е в петък вечерта от 18:00 часа и ще бъде излъчван директно по Diema Sport, на нашата платформа Gong Play, в ефира на Дарик Радио, както и минута по минута в рубриката ни Livescore