След поредният силен мач от страна на алжирския вратар Раис М`Боли, ръководството на ЦСКА още повече е амбицирано да направи всичко възможно да задържи максимално дълго вратаря на „Армията”.

Босовете на „червените” ще извадят и последния си коз пред шефа на Славия Венци Стефанов, който държи правата на М`Боли. Те искат да купят алжирския национал за половината от обявената от Стефанов цена от 1 милион евро, но в същото време са готови да дадат цели 50% от евентуален бъдещ трансфер на вратаря в чуждестранен клуб.

От ЦСКА ще опитат да убедят Венци Стефанов, че участието на „армейците” и М`Боли в мачовете от груповата фаза на Лига Европа ще дадат по-голям шанс за трансфер, отколкото ако стражът се върне на „Овча Купел” през пролетта.

След победата над Монтана /2:0/ почти всички в „червения” лагер бяха убедени, че ако не бе Раис М`Боли на вратата с блестящите си намеси, то победата не е била никак сигурна. Дори капитанът Тодор Янчев, след като поднесе своите официални извинения към Славия за изпуснатата си реплика миналият уикенд, благодари на Стефанов за това, че им е преотстъпил вратаря във важен за ЦСКА период.

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg