И такаааа – от Дисциплинарната комисия на БФС се чудят и маят какъв е Гриша Ганчев? Каква длъжност заемал в единствения футболен клуб в град Ловеч. Всъщност изобщо дали е някакъв там? Абе, кой е този Гриша Ганчев бе, какво общо има той с Литекс? Гриша Ганчев и Литекс? Нещо сме се объркали.

Всъщност няма да се учудя, ако се опитат да повярваме, че Ганчев изобщо не е стъпвал на Градския в Ловеч. Той дори не е виждал на живо зелен футболен терен. Това с виковете и заканите явно са някакви шизофренични халюцинации на изнервените шефове в ЦСКА.

Ако викнат Цеци Георгиев като свидетел, сме сигурни, че той ще потвърди: „Аз дори и не разбрах Ганчев да е на стадиона, всъщност чувал съм от свои хора в клуба, че той от години е престанал да се занимава с него!”

Първият пролетен мач на „армейците” от първенството е на ст.”Българска армия” . ЦСКА посреща Литекс. Обикновено в такива случаи, за официалните хора от страна на гостуващият тим се предоставят определен брой пропуски за официалната ложа. Ако искат от Борисовата градина да са на ниво, да дадат тези пропуски, но да следят кой влиза с тях на стадиона. И ако се зададе Гриша Ганчев, да му посочат касите: „За сектор „А” цената е 6 лева, господине!”

След което да му скъсат билета! Като на обикновен зрител, нямащ нищо общо с делегацията на гостите.