Както се очакваше ДК към БФС правилно отложи случая с Антон Генов за четвъртък , тъй като не са събрани всички възможни доказателства. Това се съобщава в официалния сайт на ПФК Черно море. Обвиненията са тежки и трябва да се докажат по безспорен начин , както и да се изслушат всички страни замесени в твърденият от Генов инцидент, пише още в сайта.

Междувременно ПФК “Черно море” пусна жалба срещу отсъжданията на Антон Генов по време на мача срещу Локомотив Сф , от 27-ия кръг на А ПФГ.

„Вярваме че СК ще разгледа многобройните спорни ситуации във видеоматериала, не само според съдийския правилник и правилата на играта футбол, но и според вътрешното убеждение на всеки един член от комисията и ще излезе с адекватно решение. Позволяваме си да припомним и “отличната” международна репутация на Генов, която е свързана с поредица от скандали. Напомняме също така, че Черно море подаде жалба срещу Антон Генов и в 1-ия двубой между 2-ата отбора през есента във Варна, въпреки успеха с 1:0. Очакваме адекватни действия от БФС и се надяваме най-после българското съдийство да се освободи от Антон Генов“, съобщава се още в официалния сайт на варненския клуб.