Председателят на сдружение „ЦСКА Завинаги“ Александър Чакмаков заяви, че не се изживява като спасител на ЦСКА. Благодетелят бе гост в предаването на ТВ7 „Пред банята“, където сподели още, че времето на едноличните собственици във футбола е отминало и допълни, че сдруженията занапред ще са в основата на финансирането на клубовете.

„Аз не съм спасител. Много хора ме помолиха да помогна на клуба, защото имам чист бизнес и доходите ми са ясни, не съм обвързан с бивши ръководства. Учредители на "ЦСКА Завинаги" са 60 души. Нашата цел е да опитаме да оправим базата, ние не се ангажираме с първия отбор. Ще правим Сектор А на добра воля, нямаме печалба. Ние  си даваме личните пари. Ние правим съвсем различен проект в сравнение с предишното ръководство. Започваме нещата на ново. Сектор Г трябва да е готов около 1 май. Няма изгода, всички дават от сърце. Ние, които имаме някакви възможности, ще помогнем на клуба. За мен времето на едноличните собственици отмина. Който смята, че един човек може сам да издържа клуб като ЦСКА, или Левски, се лъже“, започна Чакмаков.

Георги Илиев – Майкъла сподели по-рано, че пари за ЦСКА дават хора като Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Цветан Василев, Чакмаков коментира и тези информации: „Не ми е известно. Майкъла е свършил една работа с предишните собственици и той знае какво му е платено. Когато той беше изпълнителен директор, аз имах ангажимент и си го изпълних“.

За финал Чакмаков се обърна и към друг популярен в България спорт – баскетбола, като сподели каква роля играе в баскетболния тим на „армейците“: „Баскетболът е по-лесен за издържане от футбола. Работим с всички възрастови групи, залата е възстановена и догодина ще направим старша възраст. Все още нямаме амбии за първи отбор. ЦСКА и Левски са двата клуба като Барса и Реал, които трябва да правят спорта в България. Качественият продукт се получва тогава, когато има истински дербита“.