Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че всички в клуба нямат намерение да мълчат, когато има несправедливости към тима. Специалистът говори в предаването на ТВ7 „Пред банята“, като допълни, че той и хората в отбора ще защитават името на ЦСКА.

„Наистина хубаво е, че искате да говорим за играта. Жалко е, че трябва да коментираме съдийството и грешките на реферите, но нещата излязоха извън контрол. Ние не показахме най-доброто от себе си, но всички искаха да победят. Ние не успяхме да противодействаме по най-добрия начин на дефанзивната игра на Черно море. Разбира се, трябва да поработим върху това нещо. Ние опитахме да преодолеем това. Започнахме с една схема, след това я сменихме. Голямо браво на всички състезатели имахте един гост, който аз много уважавам (бел. р. Александър Чакмаков)“, започна Младенов.

„До този момент стояхме и гледахме най-спокойно. Ние се готвехме за това, което ще се случи на „Тича“, то се случи, и всички го видяха, бе нормално да реагирам. И Георги Иванов при една ситуация изрита една бутилка, но не бе изгонен, аз обаче бях изгонен“, каза още специалистът.

„Ние не може да извадим всички спорни положения, аз  не искам да се бъркам в работата на професионалистите, имам си правилник, но има неща, които се предусещат“, продължи Младенов.

„Няма да забравя едно ваше предаване, когато играхме преди година в Разград с Лудогорец за Купата и имаше дузпа срещу Платини, тогава помня и тогавашния премиер (бел.р. Бойко Борисов) се изказа, че нямало дузпа“, сподели Младенов.

„След като разбрахме, че комисията се самосезира, оставихме нещата на тях и затова не подавахме жалба. Редно е да кажем, че конкретни съдии не искаме да ни свирят, защото ние се опитваме да върнем имиджа на ЦСКА. Ние сме коректни с всички и няма да търпим подигравки от никого. Няма да представяме списък със съдии, които не искаме да ни свирят, но ще защитаваме клуба. Няма да мълчим. Победихме Левски и се отнасяхме с достойнство, защото утре може да сме ние“, завърши Младенов.