Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви за Гонг, че този път той и цялото ръководство на „червените” ще бъдат доста по-настоятелни в изискванията си към БФС.

„През миналия сезон, след като отново се случи тенденциозно съдийство на същия рефер в мача ни срещу Локомотив Сф, обърнахме внимание, но после всичко затихна. Този път няма да допуснем тази грешка. Ще отстояваме изискванията си докрай”.

Борисов в момента е в чужбина, откъдето в четвъртък направо ще отиде в Истанбул за мача на ЦСКА от Лига Европа срещу Бешикташ.

„Ще изчакам да мине и този важен за нас мач и вероятно ще свикам пресконференция, за да обявим нашите намерения и да отговорим на всички въпроси. Проблемът не е, че снощи Стефан Спасов не е отсъдил две дузпи за нашия отбор, а че е свирил през цялото време тенденциозно в посока на Литекс. И че подпиранията са все в полза на два-три тима от „А” група. Левски обаче не е сред тях. На това трябва да се сложи точка. Цялата тази „хранителна” верига, от която мнозина се облагодетелстват също трябва да се прекрати. Страдаме всички накрая” – допълни босът на „армейците”.

„Ако Литекс ни беше надиграл тотално – няма за какво да претендираме, но когато не ни е надиграл и едно подобно отсъждане може да реши мача в наша полза, това вече е прекалено” – завърши Димитър Борисов.