Членът на Съвета на директорите на Берое Михаил Боиндруков заяви пред Beroe Online след срещата с Любимец (5:0), че е доволен от резултата, но целите на контролните срещи са далеч по-важни.

- Г-н Боиндруков, каква е оценката ви за контролата с Любимец, която завърши преди малко с победа 5:0?

- Аз продължавам да твърдя, че това са само едни контроли, в които г-н Илиев си прави схемите и отработва различни варианти. Така че, както миналата контрола излязохме след мача минорно, сега пък сме усмихнати. За момента не са важни резултатите, а това какви слабости ще види треньора, това какво има да се отработва и на какво да се набляга. За това са контролните срещи. Иначе като резултат перфектно, но да не се главозамайваме.

- Мачовете в Сърбия ли ще бъдат барометърът? Играем с по-сериозни съперници и там може да се види реалното състояние на отбора.

- Разбира се. Предполагам, че там вече ще се избистри и титулярният състав и начинът по който ще се играе.

- Днес мачът бе наблюдаван от хора от щаба на Лудогорец. На какво отдавате факта, че разузнаването започва толкова рано?

- Ами хората се опитват да правят професионален клуб, с разузнавачи. Нас това не ни притеснява.

- Доста се спекулира в последните няколко дни с това, че ще идват нови футболисти. Доколко това отговаря на истината?

- Аз обичам да говоря, когато подпиша. Засега няма нищо. Който си докарва аржентинци, нигерийци, халфове от чужбина, нека да излезе и каже кои са. Аз не знам за такива.

- Като цяло доволен ли сте от селекцията и това, което е направено три седмици преди начало на първенството?

- Аз вече казах веднъж. Отборът ще бъде по-добър от миналата година. От селекцията на този етап съм много доволен.