Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се срещна с председателите на фенклубовете на ЦСКА и Левски Димитър Ангелов и Владимир Владимиров вчера.

Лидерите на червената и синята агитка разговаряха с Михайлов в продължение на половин час в неговия кабинет в сградата на БФС на столичната ул. “Цар Иван-Асен II”. Повод за срещата бе предстоящото дерби ЦСКА – Левски от 1-ия кръг на сезон 2010/2011.

„Обсъдихме не само конкретния мач, но и поведението на феновете през целия предстоящ сезон. Изразих надежда, че този сезон ще се запомни с европейско държание на привържениците на двата отбора. Да правят шоу, да подкрепят отборите си, това е част от красотата и чара на футбола. Но да няма агресия и обиди, от тях зависи стадионите в България да станат сигурни за всички любители на футбола. Аз се ангажирах да им помагам с каквото мога за пълноценна комуникация с представителите на полицията”, коментира Боби Михайлов.

От своя страна Ангелов и Владимиров демонстрираха добро настроение и пожелаха на президента на БФС спокоен сезон без напрежение и инциденти.