Един от най-опитните играчи в състава на Марек Крум Бибишков призна, че дупничани са налегнати от тежка финансова криза, но въпреки това са имали обещани премии от президента, а за бонуси от друг отбор не знае нищо. 

Според него играчите ще стиснат зъби до Нова година и след това всичко зависи от клубното ръководство как ще продължи Марек занапред. Ето какво сподели Бибишков веднага след края на двубоя:

"Теренът е еднакъв както за нас, така и за ЦСКА. Стана един мъжки двубой, радваме се, че взехме точка от него. Имах шансове, но ги има тези работи да пропускам, но ще гледаме напред и това е."

"Ние излизаме във всеки мач и се хвърляме 100%. Дали сме премирани от друг отбор, това си остава в кухнята. Те нали имаха дузпа, защо не я вкараха? Да си я реализират и да ни бият, какъв е проблемът." 

"Всеки мач си имаме премии от президента на клуба, а ЦСКА е голям дразнител и е нормално да се хвърляме срещу тях. Ситуацията в Марек не е розова, не е тайна, че няма пари, но това не е само при нас. Ситуацията е тежка, изкарваме до зимата и след това всичко зависи от президента. Ако искат да останем в елита, трябва да се направи нещо." 

"Ако днес бяхме паднали, пак щяхте да кажете, че сме уредили мача. Но надеждата умира последна, а ние показахме като отбор, че имаме дух и имаме шанс да се спасим. Днес и късметът ни покри, а ЦСКА имаше повече положения", сподели Бибишков.