Няма да има оставки в Миньор, въпреки че отборътгуби четвърти подред мач от началото на новото първенство на „А” ФГ. Това стана ясно, след поредната среща между треньора Антон Велков и изпълнителния директор Пламен Атанасов и собственика на клуба Никифор Вангелов.

Ванеглов заявил, че в отбора се работи правилно.„Затова няма да бъде сменяван никой, тъй като проблемът не е в треньора”, заключил футболнитя бос, цитиран от Пламен Атанасов веднага след тристранната среща, която бе проведена рано тази сутрин на 24 август.„Проблемът идва от психологическата затормозеност на играчите породена от липсата на точки.

В следващите мачове срещу Калиакра и Левски футболистите на Миньор трябва да поемат по-голяма отговорност и да търсят победата. Заедно със собственика на клуба споделихме мнението на треньора, че в защита се допускат повече грешки от миналата година.Това звено трябва да сведе грешките до минимум в следващите мачове. Иначе в клуба се работи правилно. Антон Велков работи много професионално и със съвременни тренировъчни средства. Всичко това ще даде резултат в срещите, които предстоят до края на първенството”, коментира изпълнителният директор Пламен Атанасов, цитиран от официалната страница на Миньор.

Той каза, че днес очаква решението на СТК, която да отложи мача с Калиакра за 4 септември.