Мениджърът на Даниел Панку Джовани Бекали също не знае къде се намира клиентът му, и обяви, че не е говорил с него.

„Грешката е на Панку, че си е тръгнат, няма в ЦСКА грешка. Той получава по 6000 евро. И аз не знам къде ще играе, няма право да играе никъде. Аз съм говорил с господин Борисов и ще му кажа да не му плаща нито стотинка повече,” категоричен бе Бекали пред Канал 3. „Не съм говорил с него, не знам, може и в напускането на Йоан Андоне да е проблемът. ЦСКА може да подаде жалба спокойно, и да спре състезателните права на Даниел Панку.”

Влиятелният румънец добави още по друга тема:„Йоан Андоне си тръгна заради семейството си, там няма нищо общо с пари. Не е проблем с парите, той си е взел всичко, докато е работил там. Нормално е да се е уплашил от това, което беше в Мездра, а жена му и децата са се уплашили още повече. Понякога върви, понякога не върви. Той не е обиден, нито сърдит на никого в ЦСКА. Заради Мездра е, жена му се е уплашила, и това е.”

„С Петре всичко е добре, няма проблем, има още една година договор за играе там. Ако на края на сезона не го искат повече, ще видим,” обясни още той.

„Тук в ЦСКА румънците печелят като обикновени играчи, нищо повече не взимат от другите. Йоан Андоне не е взимал 25 хиляди евро, а 20 хиляди. Андоне си е взел всичко, докато е работил, нито стотинка повече, нито стотинка по-малко,” каза още Бекали и завърши: „На мен ЦСКА не дължи никаква стотинка, те са мои приятели и не трябва да ми плащат нищо.”