Старши треньорът на ЦСКА Адалберт Зафиров остана оптимист за шансовете на „армейците” за участие в европейските клубни турнири, въпреки равенството 0:0 с Миньор.

„ЦСКА не се е сбогувала с Европа, има още доста мачове, трябва да ги вземем и всичко ще бъде наред. Труден мач за нас. Имахме положения, не можахме да ги реализираме. С течение на мача направих промени изцяло в офанзивен план, но явно това ни е потенциалът на този етап. Явно два последователни мача не могат да изиграят добре. при положение, че играят добре предишния мач, нямам право да не ги пусна. С нищо не съм изненадан от играта на Миньор”, заяви младият специалист.

„Ние играхме по възможно най-агресивния начин с достатъчно офанзивни хора, просто с 9 защитника трудно се играе. Нормално е феновете да са недоволни”, призна Зафиров.

„Не мога да го коментирам Даниел Панку”, отговори наставникът на въпроса, къде е Даниел Панку. „От кухнята ни не излиза нищо, това е наш вътрешен проблем, не ваш. Не е необходимо да знаете в момента, какво се случва”.

„До сега няма лесен мач за нас, тежката ни серия е от началото на сезона. Продължаваме да се борим, каквото успеем да вземем, ще вземем. Дали сме им най-добрата обстановка за работа. Не мога да кажа, че са бездушници, защото се раздадоха максимално на терена, като изключим част от първото полувреме, в което 2-3 не бяха на ниво”.

„Аз знам как играят Миньор, това им е играта, прибрани, отзад. Аз съм недоволен от нашата игра, че не можахме да вкараме гол”, допълни Зафиров.