Финансовият директор на Левски Константин Баждеков посети последната тренировка на отбора, но повече вниманието му бе насочено около организацията по провеждането на двубоя с Калмар.

„Настроението на играчите е приповдигнато, заяви Баждеков. Мисля, че всички футболисти разбират отговорността на двубоя. Настроението е добро и се надявам да е още по- добро утре вечер.”

Баждеков благодари на феновете, че са помогнали с труд при възстановяването на седалките в А сектор. От клуба на привържениците са откликнали на молбата му за помощ и са пратили няколко човека, които да надписват новите седалки. Остава само да се възстанови част от оградата.

„От вчера пуснахме в предварителна продажба билетите за мача, сподели Баждеков и за организацията преди двубоя. Продаваме билети, за улеснение на феновете, на касите на стадион „Васил Левски”. Вчера сме продали около 1500 билета. Надявам се днес да се продадат няколкократно повече. Очаквам около 10 – 12 000 души да дойдат на мача и да подкрепят отбора. Надявам се феновете да са доволни от последните мачове на отбора и да дойдат и да го подкрепят. Готови сме и с много повече билети, но аз съм реалист и осъзнавам, че е такъв малко отпускарски сезонът, но резултатът от първия мач, цените на билетите и хубавото време предполагат, че ще дойдат достатъчно фенове за да гледат любимия си отбор.”

От Левски не се притесняват от инспекцията на делегата на мача. Домакините ще посрещнат и шведите и ще им осигурят и условия за тренировка на основния терен.

„Аз никога не съм бил спокоен покрай мачовете на Левски, откровен е Баждеков. И никога няма да съм спокоен. Малко съм фаталист и не искам сега да казвам дали ще летя в петък за жребия. Надявам се да летя. Надявам се…”