Старши треньорът на Левски Ясен Петров не изневери на сдържания си стил на брифинга преди реванша с Калмар.

„Сега може да се възползваме от настроението, което получихме след мача с ЦСКА. На себе си не позволявам да си мисля, че сме направили кой знае какво. Виждам, че и във футболистите ми нищо не се е променило. Поведението и начинът им на работа са същите. Трябва всеки ден да се защитаваме и да се борим, за да ставаме по-добри”, сподели Петров.

Специалистът призна, че Христо Йовов е под въпрос, а Георги Христов отпада заради контузия.

„Не мисля, че сме в някаква страхотна върхова форма. Ние сме в добро състояние, но се надявам от мач на мач да сме с все по-добро лице”, продължи наставникът на „сините” от София.

„Убеден съм, че нашите привърженици утре ще ни подкрепят. Искам да продължим напред, а аз лично си пожелавам това да стане с една добра и резултатна игра”, отбеляза още Ясен Петров.

„Ще бъда конкретен, настроението е добро. Това, което ни липсваше в мача с ЦСКА, бе един ден повече почивка. Сега имаме това нормално време за възстановяване. Един ден ни трябваше, за да сме това, което искаме, говоря като свежест. Имахме достатъчно време, за да се възстановим за мача с Калмар”, сподели треньорът на Левски.

Петров отново не пожела да коментира разговора, който е провел с Тодор Батков. Босът на Левски бе на „Герена” и гледа малко от тренировката.