Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов говори за взетите от полицията мерки относно сигурността преди, по време и след дербито между "черно-белите" и Ботев (Пловдив) в събота.

"Обидно е да извозват феновете ни до Коматево с автобуси. Все пак не сме прокажени. Явно от полицията си имат основания да вземат подобни мерки след ексцесиите в последния мач между Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив). Надявам се след това дерби да се види, че феновете на двата отбора могат да се държат цивилизовано и от следващите мачове всеки сам да решава как да стигне до стадиона на противника. Коматево е в Пловдив, Лаута е в Пловдив. Има градски транспорт. Защо всеки фен не може спокойно и свободно със семейството си да стигне до стадиона на другия отбор", заяви Атанас Узунов.

Двубоят между Ботев и Локомотив Пловдив ще се изиграе на 20 февруари (събота) от 13:00 часа и ще може да го проследите в ефира на Diema Sport, Gong Play, минута по минута в Gong.bg както и на честотите на Дарик радио.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS