Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов сподели, че не очаква тимът му да бъде стимулиран от страна на Левски. В следващия кръг Монтана посреща Черноморец Бургас, който е един от конкурентите на „сините“ за третото място в шампионата.

Атанас Атанасов сподели и мнението си за мача срещу Славия. Двата тима не успяха да излъчат победител и завършиха 1:1 в срещата от 29-я кръг на А група.

„Показваме едно добро ниво, не отстъпихме по нищо на Славия, даже през второто полувреме стояхме по-добре. Голът бе награда за усилията ни“, сподели наставникът. Изравнителното попадение, с което Монтана спечели една точка от мача, падна в самия край на двубоя, в даденото от съдията продължение.

„Проявихме слабост във фаза атака, а имахме друга идея за мача. Само Миро Антонов се стараеше все пак. Навсякъде в отборите има проблеми, забавят се заплатите, но футболистите проявяват разбиране.“

„Според мен Левски вече се е класирал в Европа, и не очаквам да има стимули към нашия отбор. В стимулите няма нищо лошо, има го и в световната практика.“

На въпрос за съдийството, Атанас Атанасов сподели, че Христо Ристосков не е повлиял на изхода на мача.