Президентът на Славия Венцислав Стефанов отново не подмина темата за Николай Божов. След равенството на „белите“ 1:1 с Монтана, босът на клуба сподели, че няма да сменя старши треньора Мартин Кушев, независимо от това, че тимът не се класира за Европа през този сезон.

„Не му прави чест на Божов, че личните му мотиви с Кушев го карат да говори такива неща. След като треньорът е преценил е, че не му трябва и не му влиза в плановете, аз се съгласявам с треньора. Не очаквайте изненади, въпреки че и този сезон не успяхме да се класираме за УЕФА, няма да освобождавам Кушев, целта за 100-годишнината си остава Европа. Не мога да давам гаранции дали ще успеем, но вие какви гаранции искате да ви дам - банкови или други“, сподели в типичния си стил Венци Стефанов.

„Да, Божов ми се обади и постоянно ми се извиняваше, като каза, че няма проблеми с мен, а с Мартин Кушев. Стига с този Божов, излезе ми на голата глава. Извадих го от нафталина, само майка му го познаваше. Какво като е вкарвал голове за Славия, аз затова съм го взел“, завърши Стефанов.