Наставникът на Локомотив София Антон Велков остана доволен от представянето на неговите футболисти, въпреки равенството 0:0 като гост на Миньор в мач от втория кръг на А група. Според Велков двата тима са предложили двуостър мач, който всеки един от тях е можело да спечели.

„Накрая имаше много бурни събития и мисля, че мачът се игра точно до това голямо прекъсване. За мача мога да кажа, че и двата отбора могат да съжаляват, че не го спечелиха. Равният резултат е най-приемлив. Доволен съм, че футболистите ми спазваха тактическата дисциплина. Трябва да си обърнем внимание на положенията, които създаваме. Въпреки че двубоят завърши 0:0 мисля, че той бе двуостър, което не е лошо за мач от втория кръг на първенството“, каза Велков след мача.

„Знаете, че и като бях в Миньор, се налагаше да играем на други стадиони. Това може би ми е коствало загуби и горчиви спомени, но като цяло това си е заслужавало защото е хубаво да играеш на хубав терен, хубаво е да си домакин. Ние за момента не можем да се похвалим с това. Единственото, което ни обнадеждава е смяната на някои ръководства и доста активните разговори с областния управител ни дават надежда, че на нашия стадион ще започнат ремонти, които да ни осигурят възможно най-скоро да бъдем домакин. Ако кажа, че това не ни тежи и че сме свикнали, няма да бъде истина“, допълни той.

„Играхме твърдо, но не мисля, че това е нещо, за което трябва да бъдем критикувани. Има неща, които нямаше как да свършим за четири седмици подготовка“, сподели още Тони Велков.