Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че е бил уверен в успеха на неговия тим над ЦСКА. Българският шампион се наложи с 2:0 над „червените“ в мач от 5-я кръг на А група.

Ангел Петричев отхвърли възможността да се появи ревност в редиците на Лудогорец, заради дългата скамейка и вътрешната конкуренция.

„Бях сигурен, че нашите момчета ще постигнат победата на всяка цена. Мисля, че можехме да се поздравим и с по-изразителен резултата. Доволен съм като цяло“, сподели Петричев.

„И пред румънските колеги казах, че Хамза беше наша трансферна цел. Не сме се опитвали да надцакваме Стяуа, ние се опитваме да играем на няколко фронта. Дори във вашите писания пишеше, че имаме нужда от нападател. Качествата на Хамза са безспорни, ние го познаваме добре. Нашият интерес към него датира много преди Стяуа да ни се падне в жребия. Хамза играе втори мач, вкарва втори гол, така че момчето си заработва хляба по най-добрия начин.“

„Аз познавам Безак и Кишада, конкуренцията в Лудогорец е голяма не само на поста нападател. Ние имаме конкуренция на всички позиции. Хамза ни беше изключително нужен в този момент. Не мисля, че ще има някаква ревност при Безяк, той има изключителен характер, няма как да се случи при него“, завърши Ангел Петричев.