Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели след победата с 2:0 над ЦСКА, че съперникът не го е изненадал. Според специалиста, тимът му е диктувал случващото се на терена през цялата среща от 5-я кръг на А група.

„Това е един успех, като с точките ще станем първи в класирането. Поведохме, а можехме и трети гол да вкараме. Мисля, че мачът се проведе много добре и стояхме много добре технически. Доволни сме от победата“, сподели Георги Дерменджиев.

„Нищо не ме изненадва, всички нови футболисти, които дойдоха в България, ние ги познаваме, бяхме предвидили как ще играят. В един момент на мача се разколебахме, защото играчите започнаха да се съхраняват за мачовете в Европа. Мисля, че едно вътрешно съхранение беше това, за повече сили. Отборът се поразкъса в линиите и не успяхме да неутрализираме по-рано ситуациите и стигаха до вратата. Вие виждате отбора, виждате и стила, през повечето време ние контролирахме играта. Доминирахме почти през целия мач“, каза още специалистът на пресконференцията след двубоя с ЦСКА.