Наставникът на Локомотив Пд Ясен Петров остана доволен от постигната точка в мача срещу Беласица.

„За мен този отбор не заслужава да бъде на това място, но от психологическа гледна точка това бе много важен мач тях. Доволен съм от представянето на нашите футболисти, куцаше ни извеждащият пас – както заради лошия терен, така и заради незрялата възраст на някои от моите момчета. Те са млади и добри футболисти, но днес им бягаше точността”, започна треньорът на пловдивчани.

„Мисля, че спечелихме добра точка на един негостоприемен стадион. Равният резултат е реален. Целите са ни да побеждаваме във всяка една среща и винаги търсим максимума. Мисля, че съдията не бе на нивото и на старанието на състезателите на двата отбор”, коментира още Петров.

Наставникът на Беласица Альоша Андонов сподели, че Локомотив Пд е много труден съперник, като старши треньорът заяви, че е предпочитал Левски, ЦСКА и Литекс да гостуват в Петрич, отколкото отбора воден от Ясен Петров.

„Напълно съм съгласен с приказките на Ясен Петров относно терена. Излязохме с нагласа да спечелим този двубой. Предпочитах да играем с Левски, ЦСКА или Литекс на нашия стадион, а не с Локо Пд, който след назначаването на новия треньор явно е в подем”, започна Андонов.

„Направихме всичко възможно, за да спечелим мача. Но това е футболът, доволен съм от момчетата, те направиха всичко възможно. Всеки от двата отбора днес можеше да си тръгне с трите точки. Равенството е най-реалният резултат за мен. Откакто съм тук си говорим с момчетата, че всяка среща ще ни е като последна. Имаме много да работим”, каза още той.

Чуйте какво още споделиха двамата специалисти след равенството 0:0 между Беласица и Локомотив Пд.