Пред около 500 зрители, отборите на Беласица и Локомотив Пловдив направиха безлично равенство на стадион „Цар Самуил” в Петрич. Двата тима не успяха да си отбележат гол и срещата завърши при резултат 0:0.

През първото полувреме двата тима не сътвориха нищо интересно с изключение на два анемични удара по посока на двете врати. Първо Моралес стреля с глава от близко разстояние, но топката излезе в аут. Минути след това, Велинов от домакините пробва удар, който обаче също не попадна в рамката на вратата.

През втората част събитията на терена не се промениха особено, като и двата тима предпочитаха да водят играта в центъра на терена. Това допълнително изнерви премръзналите фенове на стадион „Цар Самуил”, които започнаха да освиркват 22-мата на терена.

Нападателят на гостите Мартин Камбуров се опита да открие резултата с удар от пряк свободен удар, но отново нямаше шанс. В края на мача Даксон стреля опасно, но този път стражът на домакините Манолков се справи отлично и успя да избие.

Така двата тима поделиха точките в мач, който едва ли ще се запомни с нещо, освен с крайния резултат - 0:0. След равенството Локомотив Пловдив заема осмото място с актив от 15 точки. Беласица пък е на предпоследното място във временното подреждане.