Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне определи равенството срещу Пирин /1:1/, като най-добрият мач на „армейците”, откакто той е начело на тима. Според него попадението на Пирин е било нередовно, но въпреки това е трябвало „червените” да спечелят с три гола разлика.

„Днес направихме най-добрия мач досега, направихме много смени в титуулярния отбор от последния мач. Голът на Пирин не е гол, но въпреки това ние трябваше да вкараме три гола, имахме 6-7 положения”, заяви Андоне.

„Днес нямахме късмет, защото контролирахме играта. Пирин можеше да направи 2:0, но ние знаем, че Пирин е един прагматичен отбор, добре се затварят и играят на контра. ЦСКА днес трябваше да спечели с три гола разлика”, допълни румънският специалист.

Специалистът коментира и появилите се спекулации в Румъния, че иска да напусна „Българска армия”: „Пресата в Румъния лъже, както и тази в България.”

Румънецът също заяви, че не е бил удрян при ексцесиите в Мездра през уикенда, когато феновете на „червените” нахлуха на терена.