Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне бе доволен от успеха на своя отбор с 4:1 над Спортист Своге с 4:1, но обясни, че „армейците” могат много повече и трябва да подобрят играта си в защита.

„Един мач, в който вкарахме четири гола, беше добър мач. И двата отбора имаха проблеми с терена, той беше лош за игра. Доволен см от качеството на нашата игра, създавахме положения за гол, можехме да вкараме още, но трябва да работим още в защита, защото отново получихме гол от дузпа”, заяви Андоне.

„Всеки мач можеш да си го направиш лесен или труден. Гранден има много големи възможности, има още трябва да влезе в ритъма на отбора, но има много добри качества”.

Относно мача със Спортинст, Андоне коментира: „Ако критиката е конструктивна е нормално да критикуваш, но с някои критики не съм съгласен. Ние играехме в диамант в средата, но това не е проблем, че не са разбрали. Направихме 0:0 срещу един добър отбор, затова искам само градивна критика”.

„Имаше много технически грешки. Виждам, че за втори мач свирят дузпа срещу нас. Можем много повече от това. Днес за първи път играха Манчев и Гранден. Аз искам по-добра игра. В цяла България са такива терените”, обясни Андоне.

Относно предстоящото дерби между Левски и Литекс, Андоне заяви: „Всички знаем какъв резултат ще е най-добър за ЦСКА”.