Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров призна, че все още има известни въпросителни около лиценза на „червените“. Ръководителят заяви, че докато „армейците“ не изплатят своите задължения, неясноти около лиценза ще има. Тодоров говори след края на контролната среща с Берое, която ЦСКА спечели с 1:0.

„Състоянието на клуба е прилично, но има някои задължения. Някои чистим, други предоговаряме. Това се прави от 5 месеца. Докато не се плати, има въпросителни около лиценза. Малко по-малко от милион трябват. Не искам да назовавам точна сума, защото всеки ден предоговаряме. Имаме стратегия по въпроса и мисля, че ще намерим парите. Ще се работи. Има вариант“, започна Александров.

„Нищо не става с Венци Христов. И ние искаме да дойде в ЦСКА. Не мога да кажа към момента дали може да има развитие. Докато са отворени още трансферни пазари в някои страни, има вероятност да продадем някои от нашите играчи. Ако Венци Христов не дойде, няма да взимаме други нападатели. Ди Вани играе на този пост, Косоко бе преквалифициран и се справя добре“, каза още Александров.