Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след победата над Славия с 2:0 в срещата от 22-я кръг на А група, че вече категорично може да се каже отборът навлиза в нужната форма и ще продължи възходящата си линия. Наставникът сподели, че Неи и Гарсес ще започнат тренировки още през следващата седмица.

„Мисля, че се получи един добър мач за нас. Аз още след мача с Локо Сф каза, че нашият тим започна да навлиза в нужната форма. Надявам се така да продължаваме занапред и да вдигаме оборотите. Както срещу Локомотив създадохме доста положения, но ни трябва по-голяма концентрация в крайната фаза, но и така сме доволни”, сподели след края на мача Стойчо Младенов.

„Мисля, че другата седмица Неи ще започне тренировки, Гарсес също от понеделник. Надявам се за мача с Локомотив Пд да ги имаме двамата на линия, за да имам по-голяма вариативност.”

„Много проблеми имаме тази пролет с контузиите, което малко или много забави навлизането във форма на почти всички футболисти, но се радвам, че вече се движим по възходяща линия”, добави наставникът на „червените”.

„Закъсняхме с влизането на формата, защото много контузии ни сполетяха през подготвителния период. Много трудно е когато декември си в почивка и пропуснеш януари и февруари в процес на шампионата да подобряваш функционалното и игровото си състояние”, завърши треньорът.