Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев разкри, че в тима му няма никакво напрежение преди евромачовете. Разградчани се наложиха с 3:0 над Динамо Загреб в мач от груповата фаза на Лига Европа.

„Каквото и да говоря - заслужено победихме. След като сме били ПСВ Айдховен, не би трябвало да имаме притеснение. Трябваше да се отнесем с нужното уважение към Динамо и мисля, че се получиха хубави неща в този мач“, сподели наставникът.

„На разбора им казах да изключат от съзнанието си какво е било миналата година и какво се с случило с този съперник. Ние трябваше да излезем да ги победим. Има израстване и то на международна сцена. Надявам се да продължим така.“

„Може би ние не им дадохме да покажат играта си, защото гледахме как играха в мача с Одеса. Имаха 3-4 много добри футболисти“, допълни Стойчо Стоев.

„Аз се стремя отборът ми във всеки мач да излиза спрямо противника и да успява да бъде качествен съперник. И в повечето случаи успяваме. Няма никакво притеснение преди мач при нас, може би леко напрежение, но никакво притеснение. Благодаря на феновете, които ни подкрепяха“, допълни Стойчо Стоев.