Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов, който направи няколко страхотни спасявания при победата срещу Динамо Загреб, сподели, че мачът не е бил лек за българския шампион.

"Не мога да кажа, че беше леко. Знаехме, че ще е оспорвано. На Динамо мачът им беше много важен, защото вече изгубиха шансове. Радваме се, че всички бяха максимално концентрирани и успяхме да вземем тази победа."

"Нямаше никакво притеснение. Ние сме млад отбор, който за първа година играе в групите. Не може да се правят трагедии, дори да загубим някой мач. Всички бяхме освободени. За наше щастие успяхме да победим."

"Ние още с влизането сме си поставили цел да излезем от групите. Смятм, че имаме доста добри шансове. Някои очаквахме, други не, но като цяло наистина не сме очаквали 6 точки. Вече добихме самочувствие, смятам, че закономерно победихме."

Относно предстоящото гостуване на Черноморец Одеса, Стоянов сподели: "Ще бъде доста интересен мач, от това, което видях първата среща са доста интересен отбор, но има време, надявам се и там да спечелим."

"Трудно е да се правят сметки, излизаме всеки мач да спечелим. Каквото стане, това е. В А група разликата не е голяма, там битката също ще е доста интересна. Много добре си правим сметка, че нямаме право да подценяваме първенството. Треньорът прави ротации, смятам, че ще успеем да се състезаваме на всички фронтове. Трудно е да се играе на тежки терени, но това е", допълни Стоянов.