Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков бе бесен на съдията Николай Йорданов след дербито с Левски. Според него реферът не е дал две чисти дузпи за „червените“ и по този начин е опорочил мача. Живков официално поиска оставката на шефа на съдиите Коце Костадинов, а освен това сподели, че въпреки всичко ЦСКА ще бъде шампион.

„Срамна работа е това, това не може да бъде. Обадиха ми се специално специалисти, има две дузпи, ако тук е шефът на съдиите да каже за какво става въпрос. Тенденциозно ли го сложиха този съдия, престъпници, безсрамници, докога? Всички видяхте, ЦСКА бе по-добрият отбор и ще стане шампион. Ако имат чест да извадят този съдия, ние винаги сме го отказвали този съдия, но нарочно го слагат, защото искат да убият ЦСКА, да убият името ЦСКА. Това ли е справедливият футбол? Нека излезе пред цяла България шефът на съдиите и да каже какво стана“, започна тирадата си култовият Живков.

„Съдията ни победи днес. Обадиха ми се специално, ето това е възпитанието. Не ги е срам, ЦСКА беше по-добрият отбор и заслужавахме своята победа. Днес ЦСКА официално иска оставката на шефа на съдиите. Да каже тоя съдия дали е взел пари, не може такава подигравка с нашия труд. Безхаберници, крайно време е да го махнат този човек.“

„Нека да погледнат реално на нещата, това е пълно безхаберие. Надиграхме тотално Левски, ако беше дал две дузпи, които заслужавахме, мачът отиваше в друга насока. Този съдия знаете, че ненавижда ЦСКА, нарочно ни го сложиха. И глухите и слепите разбраха, че не го искаме този съдия. Нарочно го правят, това е безобразие. Какво да ги коментираме? Това е безсрамие.“

„Исках специалист да ми се обади и да ми каже, дали има дузпи. Две дузпи за ЦСКА, той опорочи целия мач. Сега като свърши това интервю, ще поговорим 1-2 дни, Костадинов ще си остане на поста, този ще си свири. Колко фаула ни даде? ЦСКА остава фаворит и въпреки всичко ще бъдем шампиони. Ние имаме треньор професионалист, този съдия и този мач няма да ни спрат“, допълни Живков.