Скъпи Уейн,

Пише ти един твой почитател от България. С изненада разбрах, че в петък на Уембли си щял да излезеш с екипа на Англия срещу нашия национален отбор.

Не ми се обиждай, но честно казано ти се чудя на акъла. Нима си забравил, че вашите медии те скъсаха от критики по време на световното първенство. Как може да не си сърдит на цяла Англия след всичко, което се изписа?

Да ти припомням ли пък, че вече години наред жълтите издания на Острова се занимават с твоята особа. То не бяха истории с проститутки, пиянски скандали и какво ли още не. Освен това, не оставят на мира и Колийн, ето пак се бъзикат с нея, заради някаква реклама. Просто недоумявам как още не си сърдит на всички и не си вземеш шапката и да си тръгнеш?

Да не говорим, че редовно те избират за най-грозен футболист в разни класации. Я попитай нашите манекени, дето пристигат днес при вас, дали няма да са сърдити на целия свят, ако им се случи подобно нещо.

Така че, Уейн, въобще не разбирам желанието ти да играеш на Уембли в петък след всички тези неща. Зарежи Англия и си седни в ложата до твоя съотборник Митко да си люпите семки по време на мача.

С уважение:
Пламен Иванов, България