Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо остана много доволен след победата с 1:0 над ЦСКА на старта на новия сезон. Той заяви, че е имало умора в „сините” играчи, като добави, че ако те са имали повече време за почивка, резултатът е щял да бъде коренно различен.

Ето какво сподели Гонзо:

Доволен съм разбира се бихме ЦСКА, имаше умора след мача с Калмар, но показахме характер. Ако нещата бяха равнопоставени и имахме повече време за почивка, резултатът щеше да бъде коренно различен.

За мотивация в този мач не може да става дума. А ние успяхме да реализираме положението си.

Доволен съм от новите футболисти. Гара вкара, раздаде се. Левски е едно цяло обаче, всички се раздадоха и съм много доволен от тях. Сега, най-важното е отборът да бъде възстановен за четвъртък, ние обаче за това сме Левски и сме професионалисти и трябва да се справим с натрупването на мачовете.

Тази победа е важен мотиватор, не толкова за трите точки. Предстоят ни тежки мачове. Преди мача бях сигурен, както и футболистите, че ще победим.

Левски е коренно различен от предишните години. Новият Левски тепърва има да се доказва. С играта, която показва до момента, отборът трябва да задоволява феновете. Но всяко нещо с времето си. От ден на ден Левски ще става все по-силен.

Работим денонощно, за да може отборът да расте нагоре.

Първото полувреме, първите 15 минути бяхме малко стъписани. След това нещата си дойдоха на мястото. Второто полувреме бе нормално да се дръпнем малко по-назад заради умората.

Левски бе по-класният тим. Не вярвам да има възгордяване в отбора, по-скоро мисля, че ще ни вдъхне увереност.

Надявам се Дембеле да е по-добър от мен. Дано всеки футболист в Левски сега да е по-добър от най-големите легенди на Левски.

Остават ни два мача много важни сега – срещу Калмар и срещу Локо Сф.

ЦСКА не е толкова голям дразнител, че да раздаваме по-големи премии от тези, предвидени в правилника.