Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев се разписа в пореден мач, при разгрома над Локо София с 5:1. Той обаче призна, че резултатът е бил изненадващ и за него: „Не очаквах да бием с толкова категоричен резултат. Не започнахме по най-добрия начин, получихме гол, те имаха още едно-две положения. След това се окопитихме, взехме инициативата, заиграхме нашата игра, вкарахме два бързи гола и бяхме пълни господари на терена оттам-нататък.”

„Резултатът се разви добре за нас, и някои ситуации се подценяваха. Надявам се, че при друг резултат бихме били по-концентрирани,” обясни Янчев грешките в защита.

„Действително ни липсваше една победа, и тази победа дойде доста късно, чак на мача със Сливен. Ако след това бяхме взели победа и срещу Миньор, още тогава щяхме да заиграем така, но това е,” каза той за добрата серия на ЦСКА.

„Ние сме концентрирани да си вършим работата, изпълняваме указанията на сегашните треньори. Подкрепяме и играем за тях към момента. Какво става в ръководството, не е моя работа,” завърши Янчев относно въпросителните около новия треньор на ЦСКА.