Кристиано Роналдо беше подлаган на множество критики напоследък, че не бележи важни голове в големите мачове на тима си. Но първо затвори устите на критиците си с победното попадение в Ел Класико в началото на април, а сега го стори отново, след като класира "белите" на полуфинал в Шампионската лига. 

Португалската звезда реализира хеттрик в мрежата на Волфсбург за победата с 3:0 на "Сантяго Бернабеу" и така с общ резултат 3:2 испанският колос е на предпоследното стъпало в турнира на богатите. А звездата добави нова два рекорда на сметката си в този мач. 

След края му той стана първият играч, който реализира три хеттрика в едно издание на най-престижната клубна футболна надпревара. Освен това, той вече има 15 гола на сметката си в този сезон, което го прави единственият футболист с 15 или поведе попадения в рамките на две кампании в Шампионската лига. 

А Роналдо има огромната възможност да увеличи още головата си сметка, тъй като благодарение на уменията му Реал си гарантира шести пореден полуфинал и още два мача тази година.