Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вдъхна увереност на своите футболисти, че има още за какво да се борят в Примера дивисион след 6:0 над Еспаньол.

Французинът беше изключително доволен от разгромния успех, като не скри изненадата си от цифровоти изражение на победата.

„Това винаги ме изненадва. Не е никак лесно да вкараш 5 или 6 гола, но е възможно и се случва, стига да подходиш правилно“, коментира Зидан.

„Хамес Родригес изигра силен мач и се труди много усилено. Многом съм доволен, защото знам, на какво е способен. Кристиано? За него сме свикнали вече, че когато не вкарва по три гола, значи е играл слабо“, добави той, визирайки опасенията на някои медии относно формата на португалеца.

„Целта пред нас е да търсим най-доброто от всеки мач. Наясно сме, че изоставаме. Седем точки е тежка разлика. Първенството обаче още не е приключило, няма невъможни неща. Тук има играчи, които знаят, че в Реал преди всичко се ценят победите. Загубихме две точки в Севиля и сме наясно, че нямаме право на повече грешни стъпки“, коментира Зизу.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS