Въпреки че има подписан договор с аржентинския защитник Маркос Рохо, Манчестър Юнайтед може да се откаже от него. Според вестник "Сън", футболистът може да се окаже без тим в близките дни. 

Изданието твърди, че "червените дяволи" са притеснени от ситуацията около южноамериканеца, който вече от две седмици не може да получи работна виза. Пречките за издаването ѝ са две. 

Едната е, че част от трансферните права на футболиста са собственост на трета страна, а това е изрично забранено в правилниците на Висшата лига. Юнайтед вече се опариха от подобен казус около Карлос Тевес и това ги прави доста мнителни. 

Втората пречка е, че играчът има регистрация в аржентинската полиция, което утежнява процедурата по издаването на виза. Въпреки че не е съден, Рохо фигурира в системата на аржентинските власти, което е достатъчно основание да не получи виза. 

Той в момента е в Испания, където е на интервю за виза. Ако не успее да я получи, договорът му с Манчестър Юнайтед ще бъде прекратен, пише "Сън". В момента той няма картотека нито за "червените дяволи", нито за досегашния си клуб Спортинг Лисабон.