Последното към момента ново попълнение на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо все още няма да може да дебютира за новия си отбор. Ръководството все още не може да уреди проблема с уреждането на работната му виза. 

Аржентинецът дойде миналата седмица от Спортинг за 16 млн. паунда. Но заради сложната ситуация около изваждането на необходимия документ, за да се подвизава на Острова този сезон, той няма да може да играе във вторник за Купата на Лигата срещу Милтън Кийнс Донс. 

Очаква се най-късно до края на месеца този проблем да бъде разрешен и той да дебютира през предстоящия уикенд. Освен аржентинеца, още двама играчи няма да могат да играят срещу тима от третото ниво на английския футбол. 

С контузия в глезена е защитникът Крис Смолинг. Той я получи в мача със Съндърланд през изминалия уикенд и със сигурност няма да бъде на линия за мача с Милтън Кийнс Донс утре вечер. 

Още едно от новите попълнения от лятото няма да играе в този мач. Това е халфът Андер Ерера, който също се възстановява от контузия в глезена. Всички останали играчи на мениджъра Луис ван Гаал са на линия.