Ветераните на ЦСКА се събраха на стадион "Българска армия" днес и решиха, че не искат сливане на "червения" клуб с Литекс, каквото желание има Гриша Ганчев. Официалната позиция на "най-опитните" е оздравяване на сегашното дружество или ново начало в "А" окръжна група.

На стадиона бяха председателят на клуба на ветераните Димитър Пенев, Петър Жеков, Аспарух Никодимов, Адалберт и Мартин Зафирови, Радослав Здравков, Стоян Йорданов, Христо Марашлиев, Светослав Петров, Ангел Рангелов и други, съобщава Topsport.bg.

Ето и коментара на Адалберт Зафиров по темата:

"Обсъдихме много голяма част от нещата. Всякакви теми разисквахме, но основно стана въпрос за решението на Гриша Ганчев да слее ФК ЦСКА с Литекс. Ние заставаме на позицията, на която винаги сме били - за оздравяването на клуба. Ще излезем дори с едно предложение, но първо трябва да изчакаме синдикът да се произнесе с определени становища за задълженията на клуба.“

„Смятаме, че сливането на ЦСКА с Литекс ще навреди и ще отмие историята на клуба ни. Заставаме зад декларацията си, която вече изпратихме до медиите. Очаквайте и нова декларация, както и вече споменатото предложение към феновете и ветераните. Започваме да събираме пари. Не пречи на запалянковците всеки месец да дават по 50 лв. от джоба си", сподели Адалберт Зафиров.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS