Феновете на Левски няма да са първите, които ще гледат мач на стадион „Лудогорец арена“ от новите места за гостуваща агитка. 

Първата агитка, която използва местата зад северната врата на стадиона, е тази на Слован Братислава. През 2013 година словаците гостуваха за среща реванш от Шампионската лига. 

От Лудогорец предварително бяха проучили факта, че феновете на гостите не са проблемни и могат да рискуват да ги настанят непосредствено зад вратата без предпазни мерки. 

Една от причините за това решение тогава бе чисто техническа – не се наложи монтирането, а в последствие демонтирането на седалки в „клетката“ за гости, което е задължение в европейските клубни турнири. Мачът със Слован мина без проблеми с феновете на гостите.

Със сигурност обаче агитката на Левски в сряда ще бъде доста по-многобройна от тази на Слован. Разликата е, че между терена и трибуните ще има прозрачен материал, подобен на плексиглас, който ще обезопаси сектора за гости.

Лудогорец спази думата си, махна клетката

Левски гостува на Лудогорец в сряда, 30 ноември, от 17.30 часа. Срещата ще може да следите в  сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT 2 и по Дарик радио. 


Ако си решил да присъстваш на мача между Лудогорец и Левски, не пропускай възможността да споделиш изживяванията си с Gong.bg. Качи свои видео и снимки от моменти, които са те впечатлили в социалните мрежи придружени с #фенсектор и #fansector, а ние ще направим още много фенове съпричастни на твоето изживяване. Ние искаме да видим твоята страст! Позволи ни да видим битката между „зелени“ и „сини“ през твоите очи!

#фенсектор и #fansector